burada ise Milano lahanası püresinin üstünde"passatelli" (kavrulmuş un, ekmek kırıntıları, parmesan ve yumurtayla hazırlanan bir çeşit hamur işi), siyah türüf mantarı ve ançuez,
en enteresan tabağı ise güvercinin dört farklı bölgesini ayrı ayrı hazırlayıp portakal, siyah zeytin ve rezene salatasıyla sunduğu bu tabaktı,
tatlı ise "crescionda" (çikolata, kakao, süt, şeker, amaretti bisküvisi ve yumurtayla hazırlanan bir çeşit kek), antep fıstıklı hamurdan "cannolo" ve portakal jelatini.
Özetle çok farklı malzemelerle değişik tatlar sunan şefimiz hepimizi oldukça etkiledi.
Yarın ikinci defa "fine dining" deneyimi için okul restoranının mutfağındayız. Bu sefer başlangıç istasyonunda yer alıyorum.
Çok eğlenceli ve hareketli bir gün olacak.
Parma'dan çok selamlar.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder