Bugün yine erkenden kalktık ve saat 7:30 olduğunda tam kadro ana mutfakta hazırdık.
Bu sefer takım arkadaşlarımla beraber antipasti (başlangıç) istasyonundaydım. Biri sıcak biri soğuk olmak üzere iki salata hazırladık. Sıcak olan salata ahtapotluydu. Burada şef ahtapotu temizlemeyi gösterirken,
pasta ve risotto (primi) istasyonundan bir kare,
side dish istasyonu kabakları kızartmaya hazırlamıştı,
kızaran kabak ve patlıcanları sırayla dizip aralarına sirke ve balla hazırladıkları tatlı ekşi sosu sürüp servis ettiler,
bu bizim hazırladığımız ahtapot salatası,
bu da yine bizim istasyondan çıkan karnıbahar salatası,
burada rezeneli ve portakallı salata,
ve kerevizli pancar salatası, üzerine ekşi krema ve frenk soğanı.
Sonuç olarak yine tam zamanında ve eksiksiz olarak bir servis çıkardık. Amerikalı öğrencilerle iyi bir ekip olduk galiba. Yarın yine bir misafir şefimiz var ve ben yine Parma'dan bildirmeye devam ediyorum.
Sağlıcakla kalın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder