Bugün 1 Michelin yıldızlı Chef Massimo Spigaroli (Ristorante Al Cavallino Bianco) konuğumuz oldu. Üç kuşaktır tarım ve hayvancılıkla uğraştıklarından mutfağının %90'ını kendi ürettiği malzemeler oluşturuyor. Bize de yanında getirdiği ürünleri kullanarak birbirinden güzel tabaklar hazırladı.
İlk olarak adaçayı ve ardıç tohumu ile marine edilmiş tavşan ve patates,
daha sonra tavuk, uykuluk, salata ve ılık sebzeler ile hazırladığı bu güzel tabakla devam etti,
bu ise bir sonraki tabağı olan Po' nehrinden çıkan storione balığı, karışık sebzeler ve domates salsa,
sırada yılan balığı, kuru üzüm ve yine sebzeler,
sebzeli ravioli pecorino peyniri ile,
ve son olarak "ayakta" risotto, bıldırcın, tavşan bonfile ve sebzeler,
Yarın okulun öğle yemeğini bizim sınıf hazırlıyor. İlk defa bir ekip olarak çalışacağız. Bakalım nasıl olacak.
Şimdilik bu kadar.
Herkese selamlar olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder